♥Van digitale snelweg naar een landweggetje!

Goedemorgen mooi mens!
Afgelopen vrijdag schreef ik het al aan je. Dat even wat dagen offline doorbrengen positief waren voor me. Waarom? 

 

 

🔸Als je in een auto rijdt, let je op de weg, heb je een bepaalde snelheid en ga je vooruit. Maar als je de auto tot stilstand brengt. En je stapt uit. Dan kan je naar de auto kijken. Hem bewonderen. Of juist met een kritisch oog bekijken. .
.
🔸En dát deed ik even toen ik offline was. Ik stapte even uit het snelle digitale verkeer. Even kijken naar hoe ik reed op die digitale weg. Oeps. Het was een snelweg geworden. Ik postte steeds vaker. Naast het werken. Sociale activiteiten. Bezoekjes door het land. .
.
🔸Het inzicht: ik mag er weer een autoweg van maken. Of misschien wel een landweggetje. Dat ik de snelheid niet opvoer. Maar blijf genieten van de omgeving. Even geniet van jou hier. Van jouw reactie. Want dit is mij goud waard. Maar dan ook even weer stoppen. Van die digitale weg af. En dat échte landweggetje op. Zonder mobiel. Mooie dag! 💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *