♥Successen zien i.p.v. faalmomentjes!

Goedemorgen mooi mens!
Daar ben ik weer! Wat fijn je hier weer te zien! Allereerst DANKJEWEL voor alle reacties op mijn laatste post! Superlief!! Geen zorgen, even offline was iets positiefs! (Schrijf ik volgende week over.) Afgelopen week liep ik tegen wat dingen aan. Storend. Frustrerend.
Maar…

 

Maar ik heb ook sommige zaken op een andere manier aangepakt. En dáár richt ik me nu op!
🔸SUCCES-MOMENTJE 1🔸 Een tijdlang gebeld met een vriendin. Om van me af te mopperen. Man, wat lucht dát op! Niet meer mijn “het gaat helemaal goed”-riedel afsteken. Falen dat ik dat gesprek nodig had? Neeee, ik heb mezelf geuit. Lekker ongenuanceerd 😉 En dát is mijn succes!

🔸SUCCES-MOMENTJE 2🔸 Gesprekken vermeden. Positief? Jaa! Regelmatig schiet ik in de ik-ben-een-en-al-luisterend-oor-rol. Maar nu waren mijn oren even gesloten voor negativiteit. En dát is mijn succes!

🔸SUCCES-MOMENTJE 3🔸 Weet je nog die post over planken? Dat die 3 minuten lukten. Het ging afgelopen maand wat minder. Ik kwam trillend als een rietje nauwelijks tot 2 à 2.5 minuut. Falen? Neee, gewoon in kleinere stapjes weer opgebouwd. Gisteren mijn eerste 3 minuten weer opnieuw behaald. Yes! Niet die 3 minuten, maar de manier waarop… dát is mijn succes!

Hoe zijn jouw dagen verlopen? Wat is jouw succes van afgelopen week? Het zijn de kleine veranderingen die een succesgevoel geven hè. Mooie vrijdag mooie jij 💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *