♥OEPS! Ik zet mij in de zelfspotlights!

Goodmorning sunshine!
Zullen we deze maandag gewoon even luchtig beginnen en blunders delen met elkaar? Om er daarna samen om te lachen. Nee niet uitlachen. Gewoon de spot drijven met onszelf is soms zo fijn! Enkele OEPS-momentjes deel ik graag met je…

🔸OEPS-momentje 1🔸 Voor een verjaardag van vriendin A. hebben we cadeautjes gehaald. Ik app vriendin B. even alle cadeaus door mét alle bijbehorende prijzen. ’s Avonds op het feest pakt vriendin A. alles uit. Niet heel verrast. Ze bekent: “Sanne, je hebt het appje naar mij gestuurd!” Oeps! Nee! Inclusief alle bedragen ook!

🔸OEPS-momentje 2🔸 Ik wil op werk een vuilniszak vervangen. Hij zit zo vol, dat ik hem nauwelijks uit de vuilnisbak krijg. Uiteindelijk gelukt. Maar er zat een gaatje in. Shit nee! Water lekt op mijn broek. Nou ja, kan gebeuren. Maar dan… een vieze geur van poep komt me tegemoet! Of oud rottend water volgens een collega. Maar STINKEN deed het! Oeps! .

🔸OEPS-momentje 3🔸 Ik haast me naar het station. Snel de trein halen. Vriendin van me gaat trouwen. Dan loopt het achterwiel van mijn fiets weer vast. Even tegenaan trappen en hij doet het weer. Tenminste, tot nog toe. Ik trap met mijn pump tegen de fiets, maar de schoen blijft in de spaken hangen. Fiets maakt een noodstop. Ik vlieg naar voren. Oeps! Fiets aan de kant en lopen maar. Pumps in de hand en op blote voeten naar het station. Shit, ik red het niet. Onderweg iemand gevraagd en heeft me al sjezend nét op tijd bij de trein kunnen afzetten. Oeps! Oeps! Oeps!

Haha, hier houd ik het voor nu maar even bij! Wil jij ook een OEPS-momentje met me delen? Ben benieuwd!! Mooie blije dag gewenst! 💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *