♥De zon schijnt altijd!

🔸Even terug 🔸 Terug naar dat moment. Zwarte nacht. Urenlang wakker. Al wekenlang nauwelijks geslapen. Doodop. Mijn hart die supersnel pompt. Ik voel de hartslag in mijn hals, pols, benen. Doef-doef-doef. Veel pijn overal in mijn lijf. Maar de pijn in mijn hart overheerst. Auw. Het eenzame gevoel steekt als een vlijmscherp mes in mij. Ik wil dit leven niet meer. Voel me wanhopig en radeloos. Maar dan…

🔸Maar dan…🔸 Ik besluit dat ik beter iets positiefs kan denken. Het wordt straks weer lichter buiten. En dan breekt die nieuwe dag aan. En ja! Dat bleek het geval. Na iedere donkere nacht weer. Er verschijnt altijd weer een nieuwe dag! Want de zon schijnt altijd! De zon komt iedere dag weer op. De zon schijnt haar licht en warmte voor jou en voor mij. Ze neemt nooit een dag vrij. Ze is er. Altijd. .
.
🔸Voor jou 🔸 Dé troostende gedachte is dat geweest voor mij. Vandaar ook de naam Altijd Sanshine! En de spreuken en gedichtjes met een positieve of troostende boodschap? Ze zijn allemaal ontstaan uit dat donker, uit die pijn! Als jij in een donkere tijd zit, weet dat de zon er is. Altijd. En dat uit deze tijd iets moois gaat ontstaan. Want zo is het leven. We groeien door en bloeien op. Ook jij! YES!

Zonnige knuffel voor jou 💛☀💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *