♥Als jij dát hebt doorstaan, …

Goedemorgen lieve jij!
Soms is het wel erg zwaar om door te gaan hè. Oef. Dan duurt die dag of nacht zo lang. Wat mij steeds weer hoop en kracht gaf, was dit: ik dacht aan mensen die zelf een moeilijke tijd hadden gehad en nu sterker en gelukkig in het leven staan. Zo dacht ik aan…

 

 

🔸Zo ik dacht aan vrienden. Oorlog meegemaakt, familie verloren en opnieuw begonnen. Of heel veel liefdesverdriet en toch een nieuw (liefdes)leven durven op te bouwen. “Zij staan nu positief en stralend in het leven, dan kan ik dat ook na mijn burn-out!”

🔸Best typisch denk ik nu, maar ik dacht regelmatig aan Nelson Mandela. Hij heeft jaren- en jarenlang onterecht in gevangenschap geleefd. “Als hij dat heeft doorstaan en er zó positief en liefdevol uit kan komen… Nou dan kan ik deze burn-out toch ook aan!!”

🔸 Andere vrienden, familieleden en buren, die ik had gesproken en ook een zware burn-out hadden gehad. “Het is hen allemaal gelukt, dus gaat het mij ook lukken!” Man, wat geeft dat veel kracht!

De focus op inspirerende mensen geeft positieve energie hè! Wie inspireert jou om door te gaan? Hoop dat je er één of meerdere hebt, waar je aan kunt denken op een moeilijk moment. Fijne vrolijke dag gewenst! 💛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *